Portfolio

Home-Start

2nFuse ontwikkelde voor Home-Start een website met optimaal gebruiksgemak voor het landelijk steunpunt en de vele coördinatoren van de locaties in Nederland.

Kobuparels

Kobuparels maakt moderne sieraden in goud en zilver, met parels en edelstenen, van hoge kwaliteit. 2nFuse heeft kobuparels.nl gerealiseerd met een B2B bestel systeem. De website heeft een unieke uitstraling per brand en is gebouwd volgens aangeleverde "branding guide".

Washin7

Washin7 is de modernste en grootste indoor carwash van Nederland met vestigingen in Eindhoven, Roosendaal en Bergen op Zoom. 2nfuse ontwikkelde een website met dezelfde service en kwaliteit die Washin7 bied.

Eliplay

Eliplay is een leverancier en producent van in eigen huis geproduceerde speelstructuren waaraan kinderen en volwassenen plezier beleven. 2nFuse werkt met een multisite oplossing om zo uitgebreid onderhoud en structuur te bieden aan de website van Eliplay.

Studio Rats

Studiorats is een creatief bedrijf dat multi-screen oplossingen bedenkt voor presentaties van de klant. 2nFuse heeft het eigen ontwerp van Studio Rats gebouwd in CraftCMS op maat.

Cura Excellent

Cura Excellent B.V. is een jonge dynamische organisatie gespecialiseerd in excellente thuiszorg.

Taxnavigator

Taxnavigator is een fiscale kennisbank voor medewerkers van gemeenten en publiekrechtelijke instellingen die zich bezighouden met fiscale zaken of zich willen oriënteren op fiscaliteiten. Taxnavigator heeft een uitgebreide nieuwspagina die dagelijks wordt geactualiseerd via CraftCMS.

Podium Boxtel

Podium Boxtel is sinds 2006 dé culturele ontmoetingsplaats waar theaterliefhebbers uit Boxtel en omgeving elkaar treffen. 2nfuse bouwde de website met een ingebouwd programma en integreerde het Ticketmatic systeem voor de kaartverkoop.

V&S Milieu Adviseurs

V&S Milieu Adviseurs brengt projecten op het snijvlak van bodem, ondergrond, milieu en omgeving van idee naar realisatie. Wij zijn de kwartiermaker die naar de beste oplossing zoekt en staan voor een kennisintensieve, bedrijfsmatige benadering.