1

Analyse en advies


Een website is als internet- en/of intranettoepassing voor grotere bedrijven meestal slechts een klein onderdeel van de totale ICT-behoefte. 2nFuse heeft bij veel ondernemingen ervaring opgebouwd in ICT. We weten dus dat ICT niet op zichzelf staat, maar nauw verbonden is met andere processen in de organisatie. Denk aan inkoop, voorraadbeheer, administratie, verkoop en natuurlijk relatiebeheer met klanten en leveranciers. Dit werkt vaak door in de concrete ICT-behoefte van een bedrijf.
2

Ontwerp


Een technisch goede website bouwen is één. Ervoor zorgen dat bezoekers hun weg kunnen vinden op de website vergt een ander specialisme. Daarvoor is het nodig dat de website de juiste structuur én de juiste look and feel heeft. 2nFuse werkt nauw samen met ontwerpers die helemaal thuis zijn in het ontwikkelen van het juiste design van een website. In deze fase maken we eerst grafische voorstellen en volgen we bepaalde standaarden. Is sprake van een bestaande huisstijl? Dan kunnen we daarmee óók uit de voeten en borduren we voort op dit ontwerp. Heeft u een bepaald thema in gedachte? We gebruiken dat graag als leidraad bij het ontwerp.
3

Teksten


Wat is de boodschap die u de websitebezoeker of de gebruiker van een webtoepassing wilt vertellen? Welke actie wordt verwacht zodra een online boodschap is gelezen? 2nFuse slaat de handen vaak ineen met professionele tekstschrijvers die advies geven over de juiste communicatie met de doelgroep en natuurlijk ook graag de pen ter hand nemen. Deze stap kan overgeslagen worden als de gewenste kennis over communicatie al bij de klant in huis is.
4

Ontwikkelen


De techniek van een website – ook wel aangeduid als de ‘achterkant’ van een website of webtoepassing – is mede bepalend voor de functionaliteit. Het is dus belangrijk dat die techniek optimaal is. 2nFuse geeft advies over de beste toepassingen en ontwikkelt de website waaraan de klant behoefte heeft.
Wij maken gebruik van


5

Nazorg


De oplevering van een website of webtoepassing vindt plaats zodra deze uitgebreid is getest, door zowel 2nFuse als de klant. In deze laatste fase plaatst 2nFuse (een gedeelte van) de content op de website, zodat we ook zelf ervaren hoe eenvoudig het systeem werkt. In dit traject sturen we indien nodig bij waardoor het eindresultaat altijd een goed product is. Daarna volstaat een korte toelichting. Mochten er kort na de ingebruikname van de website of webtoepassing kleine onvolkomenheden zijn, dan worden deze natuurlijk weggewerkt. Desgewenst onderhoudt 2nFuse de website.

Heeft u gekozen voor een website met een Content Management Systeem? Dan actualiseert u zelf de inhoud van de website. 2nFuse verzorgt dan bij de oplevering altijd een korte instructie. Vaak is deze voldoende om direct aan de slag te gaan. Indien gewenst geven we een training die voorziet in uitgebreide uitleg en begeleiding.

6

Training


Met een Content Management Systeem beschikt u over veel mogelijkheden om de website inhoud te geven met tekst en foto's. Veelal wijst het systeem zichzelf. Toch kan het nodig zijn om dieper in te gaan op de mogelijkheden. Daarom biedt 2nFuse een training aan om uitgebreid toelichting te geven, vragen te beantwoorden en tips te geven. Deze training kan op de werkplek verzorgd worden.
7

Hosting


Een website kan pas werken als het een uniek adres heeft op het wereldwijde web. Dit heet ook wel een domeinnaam. Bovendien moet er een server zijn waarop de website kan 'draaien'. 2nFuse beschikt over eigen servers om websites van klanten in de lucht te houden: hosting. Daarnaast regelen wij de registratie van de domeinnaam, van A tot Z.
8

Onderhoud


Wie het onderhoud van de website niet graag zelf doet en/of liever niet werkt volgens het principe uurtje-factuurtje, is een onderhoudscontract een goede optie. Een andere mogelijkheid om het onderhoud uit te besteden is de aanschaf van een urenbundel. 2nFuse biedt voor iedere klant een passende oplossing.