2nFuse thuis in

Craft cms

Content Management Systeem

2nFuse is enkele jaren geleden overgestapt naar CraftCMS, een door contentmanagers, designers en eindgebruikers veelgeprezen content management systeem.


Flexibel

Op zoek naar een flexibele website? Geen behoefte aan fricties tussen techniek en design? Dan voel je je helemaal thuis bij CraftCMS.

Realtime

De eindgebruiker van CraftCMS ziet realtime welke wijzigingen worden aangebracht in de website. Een aanpassing of correctie op de website is meteen zichtbaar.

Maatwerk

CraftCMS maakt het de eindgebruiker van een website zo gemakkelijk mogelijk. Hoe dat kan? Maatwerk! Gebruikers werken alleen met toepassingen die ze daadwerkelijk nodig hebben.

“2nFuse wil snel kunnen inspelen op klantwensen bij een draaiende website en niet afhankelijk zijn van allerlei factoren en zo dicht mogelijk bij het bedrijfsproces zitten. Dit resulteert in een mogelijk iets duurdere fundering maar die zich later altijd terugbetaald in een website die klopt”

- Eugene Broeren

Back-end en front-end

CraftCMS heeft voor website een van de meest moderne en gebruiksvriendelijke back-ends. De contentbeheerder voelt zich hier helemaal thuis. Het front-end van de website – de ‘voorkant’ die bezoekers zien en raadplegen – wordt eveneens aangestuurd vanuit CraftCMS.

Omdat back-end en front-end volledig van elkaar gescheiden zijn, ontstaat een stabiel maar ook dynamisch systeem. Het biedt alle mogelijkheden om veranderingen op de website makkelijk toe te passen, zonder dat grote ingrepen noodzakelijk zijn. Designers kunnen hierdoor creatiever zijn. CraftCMS biedt bovendien de mogelijkheid om eigen templates te gebruiken.

Frontend (wat de gebruiker ziet) en backend (het systeem wat contentmangers gebruiken) zijn volledig gescheiden van elkaar. Designers kunnen op deze manier creatiever zijn en daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om eigen templates te gebruiken.


Craft CMS: makkelijk en overzichtelijk uw website beheren

Wat maakt Craft zo bijzonder?

Eenvoudig te bedienen
door de eindgebruiker

Live page preview
(actuele voorbeeldweergave)

Ideaal voor intranet
én extranet

Meerdere versies van de
inhoud worden bewaard

Standaard ondersteuning
voor meertaligheid.

Uitbreidingsmogelijkheden naar
webshop
craftcommerce

De contentbeheerder ziet
alleen wat vereist is

Onderhoud via mobiele telefoon

Is CraftCMS ook geschikt voor mijn organisatie?

Op zoek naar een veilige en dynamische website met een gebruiksvriendelijk content management systeem? Dan kan CraftCMS de beste keuze zijn. 2nFuse werkt echter met meerdere beheersystemen. Dat betekent dat de klant niet afhankelijk is van één oplossing. Het meest geschikte systeem wordt in goede samenspraak aanbevolen, ontwikkeld en opgeleverd.

Belangstelling?Neem geheel vrijblijvend contact op met 2nFuse om samen de beste oplossing te vinden en de beste en meest gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen.

CONTACT OPNEMEN